Lendo etsii edullisimman lainan

Lendo tarjoaa lainanvälityspalvelun sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Lendon kautta on voi hakea vakuudetonta lainaa jopa 40 000€. Pisin myönnettävä takaisinmaksuaika lainalle 15 vuotta. Yritysasiakkaille myönnettävän lainan enimmäismäärä on 50 000€ ja takaisinmaksuaika voi olla enintään kaksi vuotta.

Lainanhakija täyttää yhden lainahakemuksen Lendon verkkosivuilla ja Lendo edelleen välittää sen rahoittajille. Muutaman päivän kuluttua lainanhakija voi saada yhden tai useita lainatarjouksia, joihin hän voi tutustua Lendon palvelussa. Omat sivut-palveluun kirjaudutaan henkilötunnuksella sekä salasanalla.

Jos ja kun lainatarjouksista löytyy lainanhakijalle sopiva, lainanhakija voi hyväksyä tarjouksen ja tehdä sopimuksen lainantarjoajan kanssa. Lendo ei veloita lainanhakijalta minkäänlaisia kuluja lainanvälityspalvelusta. Sen sijaan pankit ja rahoituslaitokset maksavat Lendolle palvelumaksun.

Kenelle ja millaisin ehdoin lainaa tarjotaan, määräytyy sen mukaan, kuinka pankki arvioi lainanhakijan maksukyvyn. Myös haettavan lainan määrä ja toivottu takaisinmaksuaika sekä rahoittajan omat ehdot vaikuttavat korkoprosenttiin.

Lainaa haettaessa lainanhakija voi toivoa haettavan lainan määrän lisäksi takaisinmaksuaika ja eräpäivä, jolloin kuukausittaiset takaisinmaksuerät maksetaan. Näistä kysymyksistä lopulta lainanhakija sopii rahoittajan kanssa ja Lendon tehtävä on toimia lainahakemuksen välittäjänä. Lendon rooli välittää lainahakemus eri rahoittajille.

Lendo on osa Pohjoismaissa toimivaa Schibsted-konsernia, jolla on yli 7700 työntekijää. Suomessa Lendo on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Lendon asiakaspalvelusta voi kysyä lisää lainanhakuun ja lainanvälityspalveluun liittyvistä kysymyksistä lainaneuvojalta.

Comments are closed.

Post Navigation